Trikalascore

Αυγενάκης: “Μετά τις γιορτές επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων”

Στους λοιμωξιολόγους παρέπεμψε ο υφυπουργός Αθλητισμού ως προς το πότε θα γίνει το άνοιγμα του αθλητισμού, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Team FM 102.

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε πως καταλαβαίνει τις δυσκολίες που βιώνουν αθλητές και σωματεία λόγω του lockdown «όπως για παράδειγμα οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ που μου στέλνουν υπομνήματα ή αθλητές από την κολύμβηση, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ’ υπόδειξη των λοιμωξιολόγων».

Αναφορικά με την επανεκκίνηση των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων, διευκρίνισε ότι η έλλειψη μηχανισμού τακτικού ελέγχου του κορωνοϊού για τους αθλητές όλων των κατηγοριών, δημιουργεί προβληματισμό κι αμφιβολία για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμωξιολόγων» υπογράμμισε ο υφυπουργός, ο οποίος εκτιμά πως αυτό θα συμβεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Related posts

‘Eρχεται ακόμη ένα σημαντικό ματς για τον ΑΟ Τρίκαλα, με την Ανθούπολη στη Λάρισα

admin

To Granello της κεντρικής πλατείας συνδυάζει τον ποιοτικό καφέ με λαχταριστές κρέπες και γευστικά brunchs(PICS)

admin

Ακαδημία Μετεώρων: ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε

admin