Trikalascore

Απόλλωνας Λυγαριάς και Κακούσιος συνεχίζουν για 6η χρονιά μαζί

Ο Απόλλων Λυγαριάς ανανεώνει την συνεργασία του με τον Κακουσιο Νικόλαο για 6η συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από μια ακόμη άκρως επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα του!
Όλος ο περσινός κορμός της ομάδας παρέμεινε, προσθέτοντας προς το παρόν τον επιθετικό Πανάγο Νικόλαο κ τον τερματοφύλακα Πανάγο Τάσο από το Δενδροχωρι.
Στοχεύμενες κινήσεις θα γίνουν ακόμη για την ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις. Η ομάδα μας κατάφερε πέρυσι να φτάσει μέχρι τα μπαράζ ανόδου, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν, θέλοντας και φέτος να παρουσιάσει μια αντίστοιχη εικόνα. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και πάλι οπότε με τις κατάλληλες μεταγραφές, όλοι ελπίζουν να επιτευχθούν.
Υ.Γ. Η διοίκηση και ο προπονητής ευχαριστούν τον Καραλή Βασίλη για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα χρόνια.
Μπίλι αν και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αποχωρείς απο την τρέλα σου, ευχόμαστε υγεία κ ότι καλύτερο στην ζωή σου.
Εμείς πάντως θα σε περιμένουμε κάθε Σάββατο στο γήπεδο για την κατάλληλη ενθάρρυνση στην ομάδα σου!

Related posts

Κώστας Σκρέκας: «85 εκατ. ευρώ αναδρομική επιδότηση για 1.250.000 εμπορικούς καταναλωτές, αρτοποιούς και αγρότες»

admin

Νίκη “χρυσάφι” για Οικουμένιο στο ντέρμπι παραμονής με το Ζάρκο, φωνάζουν για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι(PICS)

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες της αυριανής εμβόλιμης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΤ

admin