Trikalascore

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στην “Κακομοίρα” για τους Παλαιμάχους της Θύελλας Μεγαλοχωρίου

Η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας παλαιμάχων της Θύελλας Μεγαλοχωρίου ολοκληρώθηκε χθες, καθώς η ομάδα παρά τη σκληρή προσπάθεια δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του αντίστοιχου πρωταθλήματος και εκεί να προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα που κατέκτησε πέρυσι, όντας η πρωταθλήτρια.

Παραταύτα, το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα δείπνησε στην ταβέρνα της “Κακομοίρας”, όπου οι ιδιοκτήτες Νίκος Νικολούσιος και Γιάννης Παπαπαναγιώτου (ο δεύτερος είναι και μέλος της ομάδας) φρόντισαν ώστε οι παρευρισκόμενοι να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Κεντρικό πρόσωπο για μία ακόμη φορά ο Μουφ, που μέσω βαρύγδουπων δηλώσεων υπογράμμισε ότι η Θύελλα θα επανέλθει δριμύτερη τη νέα σεζόν διεκδικώντας και πάλι τον τίτλο.

 

Related posts

‘Eφυγε από τη ζωή ο Λαρισαίος προπονητής Ηλίας Σελιώνης

admin

O φέρελπις Γιώργος Κουτσόπουλος στο δυναμικό της ΑΕΤ BC

admin

Καραμάνος Tools: Τα πάντα για τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο και τον κηπουρό(PICS)

admin