Trikalascore

Από την αποθέωση στην απόλυτη ισοπέδωση

*Μεγάλες στιγμές ζούμε στον ΑΟ Τρίκαλα και πάλι τις τελευταίες ημέρες από μερίδα ανθρώπων που μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια στην κωλοτούμπα, ειδικά όταν και όπου υπάρχει το ίδιον όφελος.

*Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: ‘Ηταν τέλος Σεπτέμβρη όταν ο Ηλίας Αιβάζογλου παρουσίασε τους Παραγουανούς ατζέντηδες , οι οποίοι κατά κάποιο βαθμό γίνονταν και οι συνεργάτες του, σε οικονομικό επίπεδο και επί της ουσίας θα έτρεχαν εκείνοι την ομάδα, έχοντας φυσικά και τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου.

Παράλληλα, έφεραν στα Τρίκαλα και τρεις συμπατριώτες τους παίκτες, τέσσερις για την ακρίβεια, απλά ο ένας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

*Το κλίμα γύρω από την ομάδα που ήταν τεταμένο, έπειτα από τη φυγή Λάλα, ως διά μαγείας μέσα σε λίγες ώρες αντιστράφηκε και άνθρωποι που ασκούσαν σκληρή κριτική σε όλους και σε όλα, άρχισαν ξαφνικά να αποθεώνουν τους πάντες.

*Οι Παραγουανοί έγιναν για μερικούς ως οι Αμπράμοβιτς του ΑΟ Τρίκαλα και οι ποδοσφαιριστές που έφεραν έμοιαζαν στα μάτια μερικών ως ο Μέσι και ο Ρονάλντο.

Γίναμε μέσα σε λίγες ώρες Μπαρτσελόνα, ειδικά όταν άρχισε να ρέει και το χρήμα δεξιά και αριστερά, ξεχάστηκαν τα πάντα και όλα ήταν ωραία και ανθηρά.

*Μάθαμε μέχρι και τι ποτά πίνουν οι Παραγουανοί και από τι είναι φτιαγμένα και η αποθέωση και το γλείψιμο έδιναν και έπαιρναν από γνωστούς μέχρι εκείνη την εποχή πολέμιους του Ηλία και των συνεργατών του.

‘Ηταν φανερό που πήγαινε η δουλειά. ‘Οσο το χρήμα έρεε όλα πήγαιναν στον ίσιο δρόμο και η ομάδα λειτουργούσε υποδειγματικά.

*Λίγο καιρό αργότερα ήρθαν όμως τα πάνω κάτω. Η στρόφιγγα έκλεισε. Οι Παραγουανοί για τους λόγους τους σταμάτησαν να μοιράζουν χρήμα και κάποιοι έμειναν με την όρεξη.

Ε, αυτή ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει ο ίδιος ανηλεής αγώνας ορισμένων που από την απόλυτη αποθέωση έφτασαν και πάλι στην απόλυτη ισοπέδωση.

Τώρα ο Ηλίας είναι ο κακός της υπόθεσης γιατί εκείνος έφερε τους Παραγουανούς, ενώ τον Οκτώβριο όταν τους έβαλε στην ομάδα είχε κάνει την κίνηση ματ, φέρνοντας το “μάννα εξ’ουρανού”.

*Οι Παραγουανοί παιχταράδες που θα έκαναν τη διαφορά, ξαφνικά έγιναν παλτά που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με σαφή υπονούμενα για την απόδοσή τους.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε ότι η ίδια η διοίκηση επέλεξε να τους σταματήσει όλους και δε μιλάμε μόνο για τον Αιβάζογλου, αλλά και τους Παραγουανούς ατζέντηδες, κάτι που λέει πολλά.

*Το επόμενο επεισόδο του…σίριαλ που θα έχει σίγουρα πολύ γέλιο θα παιχτεί όταν και εάν οι Παραγουανοί αρχίσουν ξανά να πληρώνουν. Θα θεοποιηθούν για μία ακόμη φορά και ειδικά εάν πληρώσουν ξανά  τότε κάποιοι που σήμερα κράζουν θα τους βαράνε παλαμάκια 24 ώρες το 24ωρο.

‘Ισως και να ζητήσουν στο δημοτικό στάδιο δίπλα στην ελληνική σημαία και εκείνη του ΑΟΤ να τοποθετηθεί και η σημαία της Παραγουάης.

Σουρεάλ καταστάσεις για γέλια και για κλάματα.

 

Related posts

Κατέθεση ψυχής από τους Παίδες των Δαναών-Νίκησαν το Νέο Κεραυνό, αλλά δεν απέφυγαν τον αποκλεισμό(PICS)

admin

Ο Καραγκιόζης πεινασμένος στα “ΚΔΑΠ Μάθηση”

admin

Κάθε τι άλλο πέρα από τον πρωταθλητισμό θα συνιστά αποτυχία

admin