Πριν ακόμη ξημερώσει η Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης του Ιχθυοπωλείου Κλάντζος, Θεοδώρης Κλάντζος, θα βρίσκεται στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, επιλέγοντας προσωπικά τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ώστε να φτάσουν λίγες ώρες αργότερα στο κατάστημα και στα τραπέζια των καταναλωτών.
Η Δευτέρα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ημέρες για τους φίλους του φρέσκου ψαριού, καθώς πολλοί σπεύδουν από νωρίς στο κατάστημα για να προμηθευτούν προϊόντα άριστης ποιότητας. Ο Θεοδώρης Κλάντζος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επιλογή κάθε ψαριού, εξασφαλίζοντας κορυφαία φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση.
Στους πάγκους του καταστήματος οι πελάτες θα βρουν μεγάλη ποικιλία, όπως τσιπούρες, λαβράκια, γόπες, σαρδέλες, γαύρο, μπακαλιάρο, κουτσομούρες, μπαρμπούνια, γαρίδες, καλαμάρια, χταπόδια και πολλά ακόμη εκλεκτά θαλασσινά, ανάλογα πάντα με την καθημερινή ψαριά.
Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του Ιχθυοπωλείου Κλάντζος είναι ότι το καθάρισμα των ψαριών προσφέρεται δωρεάν, εξυπηρετώντας τους πελάτες και γλιτώνοντάς τους χρόνο και κόπο, ώστε να είναι έτοιμα για μαγείρεμα μόλις φτάσουν στο σπίτι.
Αν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε πραγματικά φρέσκο ψάρι, η στάση σας τη Δευτέρα –και κάθε ημέρα– στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ποιότητα, εξυπηρέτηση και άριστες τιμές.



