Trikalascore

Από σουίτα στο AEL FC Arena είδε το Λαρισινό ντέρμπι ο Θανάσης Τέλλιος

‘Ολη η φίλαθλη ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Λάρισας και όχι μόνο παρακολούθησε πριν λίγες ημέρες το Λαρισινό ντέρμπι της SL2 ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και ΑΕΛ που πραγματοποιήθηκε στο AEL FC Arena.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών και ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και πολιτευτής Θανάσης Τέλλιος, ο οποίος μάλιστα, λόγω των υψηλών διασυνδέσεων στην πόλη της Λάρισας είδε το ματς από σουίτα του γηπέδου, έχοντας παρέα τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και νυν του Βόλου ΝΠΣ, Μίλος Ντέλετιτς.

Είναι γνωστό ότι ο Θανάσης Τέλλιος, είναι ένας από τους πλέον ένθερμους ποδοσφαιρικούς του νομού μας, ο οποίος δε χάνει ματς του ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο και φυσικά δίνει το παρόν όπου πραγματοποιείται κάποιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός.

Related posts

Οι ομάδες της SL2 είπαν “ναι” στην αναδιάρθρωση, ελέω των χρημάτων του στοιχήματος…

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες των Ερασιτεχνικών αναμετρήσεων

admin

Σπουδαία πρόκριση για Βαλτινό στο ντέρμπι με το Γοργογύρι

admin