‘Οπως γράψαμε και χθες ο ΑΟ Τρίκαλα θέλει να ολοκληρώσει μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση, μετά από εκείνη του Κρητικού.
Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ικανό και έμπειρο Καρδιτσιώτη μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπάλλα.
Ο Μπάλλας είναι 33 ετών και έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες Σούπερλιγκ και Σούπερλιγκ2 διαγράφοντας μία αξιοσημείωτη καριέρα.
Μέχρι πρότινος ανήκε στο Νέστο Χρυσούπολης, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε ακόμη σε Νέο Κεραμίδι, Αιγάλεω, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ , Aτρόμητο και Πανιώνιο.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο και είναι πολλές οι πιθανότητες η σημαντική μεταγραφή αυτή να τελειώσει θετικά για τον ΑΟ Τρίκαλα, που θα ολοκληρώσει έτσι το ρόστερ του, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.


