Trikalascore

Ακούστηκαν μέχρι έξω οι φωνές του Βοσνιάδη μετά την ήττα από τα Τρίκαλα

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο τεχνικός των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα με 2-1 από τα Τρίκαλα στα Περιβόλια.

Ο εκνευρισμός ήταν ήταν έντονος ενώ οι φωνές του στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα έφταναν μέχρι τα αυτιά μας την ώρα που περιμέναμε έξω από το γήπεδο για δηλώσεις.

Όπως είναι λογικό η φετινή ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη και τέτοιες ολιγωρίες είναι ανεπίτρεπτες καθώς για ένα ακόμη ματς οι στημένες φάσεις αποτελούν την “Αχίλλειος πτέρνα” της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλει να βλέπει το τεχνικό επιτελείο και αυτό που ζητάει είναι οι παίκτες να αποκτήσουν περισσότερο πάθος αλλά και εμπιστοσύνη καθώς δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι δυο τέρματα σε δυο λεπτά και μάλιστα σε ένα κομβικό σημείο στο 83′ ουσιαστικά λίγο πριν το τέλος.

Πηγή: sports-factory

Related posts

Στη Βέροια ο Φασίδης που πέρασε και από τον ΑΟΤ

admin

SL2: Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

admin

Ρούσσης: “Ιδιο το πρωτόκολλο της SL1 και SL2”

admin