Trikalascore

Αυτή η ομάδα μπορούσε και ίσως και να μπορεί ακόμη να σωθεί

*Εφτάψυχος αποδεικνύεται ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς ακόμη και αν κάποιοι τον θεωρούσαν και τον θεωρούν ξεγραμμένο και υποβιβασμένο κατάφερε το Σάββατο να αποδείξει το αντίθετο και μάλιστα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, την Ξάνθη.

*Η ισοπαλία απέναντι στους Θρακιώτες καταδεικνύει ότι η ομάδα, παρά τις προηγούμενες ήττες που την έφεραν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει ακόμη σφυγμό και πιθανώς να το παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Ειδικά από τη στιγμή που και άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους αποδεικνύονται ευάλωτες.

*’Ολα αυτά έρχονται προς απάντηση σε όσους εδώ και εβδομάδες υποστήριζαν οτι η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί , δεν έχει καμία τύχη και τέτοια.

Εμείς δε θα πούμε ότι ειμαστε το φαβορί για την παραμονή. Το αντίθετο. Αλλά από την  ώρα που η ομάδα δίνει τον αγώνα της, κόντρα στα προβλήματα και στις δυσκολίες για να σωθεί, οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και να μην προτρέχουμε όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

*Εδώ φαίνεται περίτρανα και κάτι ακόμη το οποίο έχουμε ξαναγράψει: Εάν , όταν ο Ηλίας Αιβάζογλου πήρε την οδυνηρή για την ομάδα απόφαση να σταματήσει ουσιαστικά τη χρηματοδότησή της, εμφανιζόταν κάποιος επενδυτής και την αναλάμβανε εκείνο τον καιρό, προφανώς και τα Τρίκαλα θα είχαν πάρα πολλές πιθανότητες για να σωθούν.

Καθώς ο νέος επενδυτής, θα προχωρούσε αμέσως σε πληρωμές, θα αποφεύγονταν οι προσφυγές, που πιθανώς να φορτώσουν την ομάδα με χρέη, θα αποφεύγονταν τα πρόστιμα για το θέμα του προπονητή, ενώ ο συγκεκριμένος παράγοντας, με τα χρήματα που θα λάμβανε από το στοίχημα και τα τηλεοπτικά, θα μπορούσε να μπαλώσει και όποιες άλλες εκκρεμότητες υπήρχαν, όπως για παράδειγμα το μπαν για τον Περλιέσι.

*Δυστυχώς η κίνηση αυτή δεν έγινε ποτέ και έτσι εάν η ομάδα τελικώς υποβιβαστεί, ενδέχεται να έχει στις πλάτες της και κάποια χρέη, που θα κληθεί να πληρώσει έτσι και αλλιώς ο επόμενος πρόεδρος, όταν οι κυανέρυθροι επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ειδάλλως, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε για τρίτη φορά σε αγορά κάποιου άλλου ΑΦΜ, μετά το Πετρωτό και το Φλαμούλι.

*Αν και δε μου αρέσει να κάνω προγνωστικά και πρόωρες εκτιμήσεις, ο ΑΟ Τρίκαλα στα 8 υπολειπόμενα ματς, χρειάζεται πιθανώς 4 νίκες ή 12 βαθμούς για να σωθεί.

Είναι εφικτό να τους βρει; Βλέποντας το πρόγραμμα που έχουν οι κυανέρυθροι μέχρι το φινάλε νομίζω πως ναι.

*Αν μη τι άλλο ιδιαίτερα κομβικά είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Θεσπρωτό εκτός και Καβάλα εντός.

Εάν η ομάδα καταφέρει στα ματς αυτά να κάνει το 2/2 , όσο και αν ακούγεται οξύμωρο θα πατήσει πολύ γερά στην κατηγορία.

*Δυστυχώς ο Θεσπρωτός θα έχει και εκείνος κίνητρο την Τετάρτη, ενώ η Καβάλα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

‘Ιδωμεν…

Related posts

To απόλυτο ξενέρωμα στον κόσμο

admin

VIDEO με τα Highlights από το Φήκη-Κοζάνη 0-1

admin

Φως και χαρά από το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας, στα Τρίκαλα

admin