Trikalascore

Α.Ο Τρίκαλα: Ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία ενόψει Καραισκάκη

Ο Α.Ο Τρίκαλα δίνει την Κυριακή 11/4 το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι απέναντι στον Καραισκάκη, ένα ματς που αν κερδηθεί θα “κλειδώσει” σε πολύ μεγάλο βαθμό για τους κυανέρυθρους την παραμονή στην κατηγορία.

Τα Τρίκαλα έπειτα από το χθεσινό ματς με την Ξάνθη , ξεκίνησαν σήμερα μίνι προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα της ‘Αρτας, με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Πυργετού.

Εκεί, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η εκγύμναση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη των Μπάμπη Μπακαρόυ, Θοδωρή Παπαβασιλείου, καθώς όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ , ως γνωστόν, έχει προσβληθεί από κορωνοιό.

Στα θετικά νέα της ημέρας, το ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα , πέρα από τους Ζιώγκο, Κεχαγιά, Φουτσίνι,  που ίσως να είναι διαθέσιμοι στο μεθεπόμενο παιχνίδι με το Διαγόρα, ενώ επιστρέφει και ο τιμωρημένος Πιαστόπουλος.

Να σημειωθεί ότι αύριο η ομάδα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ κορωνοιού και εκεί θα διαφανεί εάν υπάρχει περαιτέρω διασπορά του ιού ή θα μείνουμε στα 8 κρούσματα.

Leave your vote

Related posts

‘Oλα για νίκη στη «μητέρα των μαχών» ο Α.Ο Τρίκαλα

admin

Δύο προπονητές-ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας1 πήραν το πτυχίο τους από το ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

admin

Τα βλέμματα στην Πηγή

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.