Trikalascore

Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα τα Μετέωρα(PICS)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ομάδα των Μετεώρων περιελάμβανε σήμερα προπόνηση και πλέον μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως ανακοινώθηκε χθες σχετικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει και πάλι στις 11 Απριλίου και να θυμήσουμε ότι αν δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά το πρόγραμμα η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει με δύο εντός έδρας ματς όπου θ’ αντιμετωπίσει την Κοζάνη και τον Ατρόμητο Παλαμά αντίστοιχα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυρίως τακτικής σε άμυνα κι επίθεση.

Οι ρυθμοί σταδιακά έχουν ανεβεί με τον Γιώργο Ράτζα και Χρήστο Αυγέρο να θέλουν να περάσουν την δική τους φιλοσοφία όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας στην επανεμφάνισή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα είχε σταματήσει στην 4η αγωνιστική με τα Μετέωρα να δίνουν 3 παιχνίδια αφού είχαν ρεπό στην 3η αγωνιστική.

Επίσης να αναφέρουμε ότι και στα 3 παιχνίδια που έδωσαν γνώρισαν την ήττα με 1-0, οπότε αμέσως με το ξεκίνημα χρειάζονται βαθμούς για να καταφέρουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους σ’ ένα πλέον παράξενο πρωτάθλημα αφού μετά από τόση αγωνιστική απραγία θα γίνει μόνο ο ένας γύρος και τα περισσότερα παιχνίδια θα γίνουν μέσα στην ζέστη αφού οι αγωνιστικές θα κορυφωθούν μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο.

              

Πηγή-φωτό:Sportskalampaka.gr

Related posts

Πέρασε από τα καθιερωμένα τεστ κορωνοιού ο Α.Ο Τρίκαλα

admin

Δημήτρης Παπαδογεώργος-Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας

admin

VIDEO με τα γκολ από το Απόλλων Πόντου-ΑΟ Τρίκαλα και άλλα δύο ματς

admin