Trikalascore

ΕΠΣ Τρικάλων: Θετική για επανέναρξη των πρωταθλημάτων υπό μία προυπόθεση

Τις τελευταίες ημέρες  και έπειτα από την απόφαση των λοιμωξιολόγων για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, ιεραρχικά, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας και το αν θα ξεκινήσουν και πάλι φέτος ή όχι θα αποτελέσει προσεχώς την επόμενη προτεραιότητα των αρμοδίων.

Διαβάζουμε ότι κάποιες ενώσεις έχουν αποφασίσει για οριστική αναστολή των πρωταθλημάτων τους, βλέποντας ότι και τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, αλλά και οι ομάδες τους αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας λόγω της πανδημίας.

Υπάρχουν και άλλες ενώσεις που το σκέφτονται, ενώ κατά καιρούς μέλη της ΕΠΟ έχουν εκφράσει την άποψη ότι η κάθε ένωση χωριστά θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει.

‘Οσον αφορά την ΕΠΣ Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore, η θέση της είναι ναι στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων εάν και εφόσον οι ειδικοί ανάψουν το πράσινο φως αλλά υπό μία προυπόθεση.

Ποια είναι αυτή; Η έναρξη των προπονήσεων να αποφασιστεί άμεσα και όχι για παράδειγμα μετά από ένα μήνα, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, ακόμη και για την ΕΠΣ Τρικάλων που ορθώς το Καλοκαίρι προχώρησε σε αναδιάρθρωση των κατηγοριών λόγω της πανδημίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις τόσο από την ΕΠΟ, όσο και τους λοιμωξιολόγους που θα αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οπότε αναμένουμε…

Related posts

Υψηλό το διακύβευμα, δύσκολο το στοίχημα

admin

Το «Χαμόγελο του παιδιού» στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

admin

Οι αποστολές των Μικτών της ΕΠΣΤ για Βόλο

admin