Μέσω ανάρτησης οι αφοί Κώστας και Θανάσης Τσιγαρίδας αποχαιρετούν το Διγενή Νεοχωρίου. Στην ανάρτηση εμπεριέχονται και αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησαν αμφότεροι από την ομάδα.
Αναλυτικά:
Σήμερα σας αποχαιρετάμε εμείς τα Δύο αδέρφια που έδωσαν τα πάντα για αυτήν ομαδα!
Έχοντας στην ομάδα 3 χρόνια εγώ και ο αδερφός μου 8 έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους ο αδερφός μου ποιος πολλές φορές…ανόδους πρωταθλήματα,τελικούς! Εγώ είμαι στην ομάδα 3 χρόνια ήρθα οταν με χρειάστηκαν μετράω μαζί της 2 πρωταθλήματα 1 τελικό 2 ανόδους! Ο αδερφός μου 5 πρωτάθλημα 4 ανόδους και πόσα κύπελα και πόσα πρωταθλήματα! Αυτό δείχνει από μόνο του παρά πολλά! Έχοντας στην ομάδα 3 χρονιές δεν έχασα ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό σε όλα βασικός μέχρι και σήμερα σε όλες της προπονήσεις και τα 3 χρόνια βγήκα πρώτος και βραβεύτηκα! Φέτος στην Γ εθνική έπαιξα όλα τα παιχνίδια από τα φιλικά μέχρι τώρα δεν βγήκα ποτέ αλλαγή! Το ίδιο όλα τα χρόνια και ο αδερφός μου!
Δώσαμε την ψυχή μας για αυτόν τον σύλλογο…!
Η αριθμοί τα λένε όλα! Και η αποδείξει είναι όλα όσα έχουμε καταφέρει!
Πηγαίνοντας προπόνηση μάθαμε πως έπρεπε να αποχωρήσουμε χωρίς να ξέρουμε γιατί; Στεναχωρεθήκαμε και φύγαμε!
ξαφνικά μας λένε κάναμε λάθος ελάτε να τα βρούμε! Δεν δημιουργήσατε θέμα εσείς! Λάθος πληροφόρηση…!
Αγαπητό μου Νεοχωρι ευχαριστούμε για όλα πραγματικά….για τα καλά τα κακά! Εκεί έχουμε πολλούς καλούς φίλους που μας εκτιμάνε και μας αγαπάνε Και εμείς επίσης! Και για πάντα θα είναι στην καρδιά μας!
Αλλά ο σεβασμός απέναντι σε αυτά που έχουμε προσφέρει εμείς η δυο σαν αδέρφια δεν ήταν αντάξιο στην πράξη σας!
Οπως και άλλοι συμπαίκτες μας που αποχωρούν ή και άλλοι που έχουν αποχωρήσει! Εμείς όσα χρόνια είμαστε στην ομάδα δεν δημιουργήσαμε ποτέ πρόβλημα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό !
Εμείς δώσαμε την ψυχή μας εμείς είμαστε η ιστορία του διγενή!
Εμείς φέραμε την ομάδα εκεί που είναι παλεύοντας κάθε μέρα!
Η ιστορία και ο κόσμος ξέρει!
Η αλήθεια φάνηκε στις πράξεις μέσα στο γήπεδο από εμάς τους δύο!
Καλή καρδιά όλοι θα κριθούμε μια μέρα!
Κρατάμε τα καλά και προχωράμε!
Από εμάς τα δύο αδέρφια ευχαριστούμε όλα τα σταφ προπονητές φροντιστές συμπαίκτες διοικούντες φιλάθλους σας ευχόμαστε τα καλύτερα! Κακία μηδέν!
Και να θυμάσαι:
όσο ο κόσμος σε αδικεί ο θεός σε ευλογεί!


