Την κοινωνική πλευρά του ποδοσφαίρου αγγίξαμε σημερα ταξιδεύοντας στην Λάρισα για τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με 60 αθλητές και 4 ηλικιακά γκρουπ (Κ12-11-10-9) λάβαμε μέρος σε παιχνίδια με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φλόγα» που δραστηριοποιείται για την υποστήριξη παιδιών με νεοπλαστικη ασθένεια.
Η ακαδημια μας ακολουθεί πάντα με προθυμία δράσεις σαν και αυτή καθώς ανέκαθεν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε παιδιά με ενσυναίσθησης και κοινωνικές ευαισθησίες.
Στα αγωνιστικά , που περνάν σε δεύτερη μοίρα , τα παιδιά μας παρουσιάστηκαν με όρεξη για ποδόσφαιρο και χάρηκαν κάθε τους στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους σε αυτό το ιδιαίτερο τουρνουά καθώς με μεγάλη τους χαρά συνέβαλαν στην εξυπηρέτηση αυτού του ιερού σκοπού



