Trikalascore

Iσόπαλος στη Βέροια ο Α.Ο Τρίκαλα

Η Βέροια φιλοξένησε τον ΑΟ Τρίκαλα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.
Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έδειξε για ακόμη μία φορά καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και ικανοποιητική ετοιμότητα, αλλά και ομοιογένεια, δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Ο Α.Ο Τρίκαλα στο σημερινό φιλικό δοκίμασαν τον Πορτογάλο εξτρέμ Silvano, που αγωνίστηκε στην επανάληψη και πλέον ο Χαραλαμπίδης είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την απόκτηση του ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που έρχεται με εξαιρετικό βιογραφικό.
Στο 3’ ο Παπαχρήστος έσπασε τη μπάλα από τα αριστερά στον Καραγιάννη, με τον τελευταίο να κάνει με πλασέ το 1-0. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 57’ με πλασέ του Πέλκα για το τελικό 1-1.
Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Σκόνδρας, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βεργώνης, Πασάς, Καραγιάννης, Πόζογλου.
Έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Στάμου, Οικονόμου, Λουκίνας, Μούργος, Ντι Τζιοβάνι, Αποστολόπουλος, Ιωάννου.
Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος(72’ Διαμαντόπουλος), Ντιαλόσι, Κεχαγιάς(66’ Ζώγκος), Πιαστόπουλος (77’ Στεφανίδης), Ριζογιάννης (87’ Κλεμέντε), Σκόνδρας (80’ Κωστίκος), Παπαγεωργίου (62’ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (46’ Silvano), Πέλκας (72’ Λαμπιρης), Σταματής (76’ Μόλα).

Related posts

Ανακοίνωσε δυάδα τερματοφυλάκων ο Απόλλων Λυγαριάς

admin

Τσίκινης: “Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ – Κακώς μέτρησε το γκολ του Αστέρα”

admin

H Πρωτοχρονιά των Τρικαλινών περνάει απο την “Κάβα Τσίνας”

admin