Trikalascore

Γιάννα Ντάκου-Σπύρος Μπακάλης: Πάντα δίπλα στο χωριό τους, πάντα κοντά στον αθλητισμό

Από το χθεσινό ντέρμπι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Δενδροχωρίου με το Βράχο Καστρακίου, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κυρία Γιάννα Ντάκου, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, μία δραστήρια γυναίκα με προσφορά στα δρώμενα του χωριού της και δη στον τοπικό αθλητισμό, τον οποίο φροντίζει να αναβαθμίζει, είτε με τη διεξαγωγή κάποιων αθλητικών εκδηλώσεων, είτε με τη στήριξη στο τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο που την τελευταία 5ετία πραγματοποιεί μία αξιοσημείωτη παρουσία.

Παρών στο γήπεδο και ο σύζυγός της, ένας άνθρωπος που επίσης μοχθεί εδώ και χρόνια για το χωριό του, στηρίζοντας ανελλιπώς την προσπάθεια του τοπικού ποδοσφαιρικού σωματείου.

Βέβαια, χθες η παρουσία του στο γήπεδο είχε διπλό ρόλο, καθώς πέρα από φίλαθλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Σπύρος ως γνωστόν εδώ και μερικούς μήνες είναι και μέλος της ΕΠΣ Τρικάλων, οπότε εκπροσώπησε στο ντέρμπι την τοπική μας ‘Ενωση, μαζί με τον Κώστα Χαρίση, έναν από τους εκπροσώπους της περιοχής της Καλαμπάκας στο νέο ΔΣ της ΕΠΣΤ.

 

Related posts

Συνέντευξη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, Δημήτρη Παπαστεργίου στις 25-04-2026 στην εφημερίδα POLITICAL και τη δημοσιογράφο Λίδα Μπόλα

admin

Γουργούλιας: “Ευχαριστώ θερμά το Δικέφαλο Πυργετού, πιστεύω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου”

admin

Ημέρα Μνήμης για τον Νίκο

admin