Trikalascore

Πυροδότησε και τη δεύτερη “βόμβα” με Νίκο Σκόνδρα ο Μπούρμπος!!!

Μία ακόμη τεράστια μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕ Μουζακίου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Νίκου Σκόνδρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ:

“Η Α.Ε. Μουζακίου βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Σκόνδρα, προσθέτοντας στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, εμπειρία και αποδεδειγμένη έφεση στο σκοράρισμα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μετέωρα, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Θρασύβουλο, Καλαμάτα, ΑΟ Γλυφάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, Διγενή Νεοχωρίου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΟ Τρίκαλα και ΠΟ Φήκης.

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η παρουσία του στον ΠΟ Φήκης, όπου τη σεζόν 2022-23 σημείωσε 21 γκολ σε 26 αγωνιστικές, κατακτώντας την κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και στη Γερμανία με τη Solingen 03, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ με 20 γκολ.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει με συνέπεια την εκτελεστική του δεινότητα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας μας και να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στο σύνολο της Α.Ε. Μουζακίου.

Νίκο, καλώς ήρθες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια!

Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλά γκολ με τη φανέλα της Α.Ε. Μουζακίου!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

Related posts

Δήλωση Κώστα Σκρέκα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου

admin

Άρτια οργάνωση στον Άγιο Οικουμενιο που ανακοινωσε και γιατρό

admin

Προσθήκες συνεργασίας στον ΑΟΤ με Δημήτρη Ρούσσα και Βαγγέλη Παραπραστανίτη

admin