Trikalascore

Διγενής: Ανανεώνουν και οι Μάγγος, Μαντζανάς, ερωτηματικό ο Πετρίδης, στις 3/8 η πρώτη και τα πρώτα φιλικά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Διγενή Νεοχωρίου για την αγωνιστική σεζόν 2026-27.

Μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού και τις 8 πρώτες ανανεώσεις, σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται υπό ανανεώση.

Δύο εξ’ αυτών είναι οι Μάγγος και Μαντζανάς, παιδιά από τη γύρω περιοχή, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον πορτιέρο Πετρίδη, ο οποίος φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση από τη Δόξα Μασχολουρίου και να μιλάει και με άλλες ομάδες Γ’ Εθνικής.

Από κει και πέρα, η πρώτη της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3/8 στο Μπάμπης Παπαχατζής, ενώ κλείστηκαν και τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Θα είναι με Αγία ‘Αννα εκτός έδρας και με ΑΟ Τρίκαλα, Ρήγα Φεραίο εντός έδρας.

Related posts

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Παγκόσμια ημέρα συνδρόμου Down

admin

Πάει για το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στο Ερασιτεχνικό;

admin

Π.Ο ΦΗΚΗΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(Ο μεγάλος τελικός σε Live Streaming)

admin