Trikalascore

Ευχαριστήριο του Βράχου Καστρακίου σε Αβραμόπουλο, Παπάντο και Ζιώγα

Η νέα διοίκηση του Βράχου Καστρακίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παπάντο, καθώς και ιδιαίτερα προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Ζιώγα, για τη στήριξη που παρέχουν στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον κ. Ζιώγα, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Βράχο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις εργασίες συντήρησης του γηπέδου. Η βοήθειά του υπήρξε καθοριστική, καθώς οι παρεμβάσεις αυτές ήταν απαραίτητες για τη σωστή προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βράχος Καστρακίου κάνει μια νέα αρχή, με αισιοδοξία, ενότητα και όρεξη για δουλειά. Με τη στήριξη όλων, στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Related posts

Μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά για τον Κώστα Σκρέκα από τα δικά του χωριά

admin

Σε συζητήσεις με Μπρισίμη και άλλους τεχνικούς ο ΠΟ Φήκης

admin

Κυριακή 31/10 στου Ρέντη η πρεμιέρα του Α.Ο Τρίκαλα με Ολυμπιακό Β’

admin