Trikalascore

Στην Αναγέννηση ‘Αρτας ο ‘Ανθης, τι γίνεται με Κοκκίνη, Σαμαντά, “κλεισμένος” από τον ΑΟΤ ο Καμπέρης

Ο Μιχάλης ‘Ανθης που στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα θα φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα της Αναγέννησης ‘Αρτας, έχοντας προπονητή το Βαγγέλη Στουρνάρα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Μιχάλης Άνθης έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην ποιότητα, την τεχνική του κατάρτιση και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα. Έχοντας περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αγωνιστεί στην ΑΕΚ Β’, στον Αιολικό, στη γερμανική VfR Mannheim, στον Εθνικό Αστέρα, αλλά και στον Α.Ο. Τρικάλων την περσινή αγωνιστική περίοδο, έρχεται στην Αναγέννηση για να προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και δημιουργία στη μεσοεπιθετική μας γραμμή.

Σχετικά με τον ΑΟ Τρίκαλα τώρα, ο Κοκκίνης είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει στους κυανέρυθρους και αν συμβεί αυτό, μεγάλο ρόλο θα έχει παίξει η παρουσία στην ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, τον οποίο ο ποδοσφαιριστής εκτιμάει ιδιαιτέρως.

‘Οσον αφορά το Χάρη Σαμαντά, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Παναχαϊκή, την οποία και εξετάζει πολύ σοβαρά και λόγω και της εντοπιότητας κλίνει αυτή τη στιγμή προς την Πάτρα.

Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει σίγουρα και ο ΑΟ Τρίκαλα και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να πάρει την οριστική του απόφαση.

Από κει και πέρα ο Κώστας Καμπέρης, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον ΑΟ Τρίκαλα, έπειτα από ένα χρόνο, καθώς φαίνεται ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους διοικούντες του σωματείου.

Ο Καμπέρης αγωνίστηκε πέρυσι στην Ελασσόνα.

Related posts

ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ- ΚΟΖΆΝΗ: ΣΕ LIVE STREAMING

admin

“Σιλμπάνο”:Ο Πορτογάλος παιχταράς που ετοιμάζονται να πάρουν τα Τρίκαλα από την Κ19 της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!

admin

Aυγέρος: “Δύσκολη μέρα για εμάς, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω”(VIDEO)

admin