Trikalascore

Ομιλία Καγιούλη στους παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα, πριν το ματς της χρονιάς στην Ελασσόνα(PICS)

O χρηματοδότης του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Καγιούλης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι της χρονιάς στην Ελασσόνα, μεθαύριο Τετάρτη.

Ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Δευτέρας και προσπάθησε με τα λόγια του να ντοπάρει τους παίκτες για το παιχνίδι αυτό, όπου παίζονται σε μεγάλο βαθμό οι κόποι όλης της χρονιάς και απαιτείται ο ΑΟΤ να κερδίσει.

Εν συνεχεία ο Νίκος Καγιούλης παρακολούθησε με τους συνεργάτες του την προπόνηση της ομάδας, με το Νίκο Μπαδήμα να παίρνει πλέον τη σκυτάλη και να είναι εκείνος που καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα τους κυανέρυθρους ενόψει ενός αγώνα τόσο ειδικών συνθηκών και πιθανότατα και καιρικών συνθηκών, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για πολύ ισχυρή βροχόπτωση σε όλη τη Θεσσαλία την Τετάρτη.

Related posts

Μιχαλάκης: “Η αλληλεγγύη νικά την καταστροφή”

admin

Θα γίνει με κόσμο το ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕΛ; Τι λένε Περιφέρεια και Δήμος για το θέμα

admin

Σούπερ επιστροφή Αλέξανδρου Αλμπάνη στο Βράχο Καστρακίου

admin