Trikalascore

Ξυπνούν μνήμες του…ένδοξου 2015

Ο φετινός ΑΟ Τρίκαλα έχει πετύχει έως τώρα στο ακέραιο τους δύο στόχους του και καλείται τις επόμενες εβδομάδες να τους ολοκληρώσει, φέρνοντας σε πέρας μία δύσκολη, αλλά και πολύ σημαντική χρονιά.

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να μπουν στα πρώτα πλέι οφ ανόδου, τερματίζοντας μάλιστα τον όμιλο τους ως πρώτοι και ισοβαθμώντας στην κορυφή με Ελασσόνα και ‘Αρη Φιλιατών.

Κάτι εντυπωσιακό, ενώ αναλογιστεί κάποιος ότι στις 7/1 μετά την ήττα στη Λευκίμμη, τα Τρίκαλα φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα ανέκαμπταν και θα κατάφερναν να όχι απλά να πάρουν την πρωτιά, αλλά και να μπουν μέσα στην πρώτη εξάδα.

Επίσης, το συγκρότημα του Νίκου Μπαδήμα έχει γράψει εντυπωσιακή πορεία και στο κύπελλο ερασιτεχνών, αφήνοντας εκτός δυνατά ονόματα της κατηγορίας, όπως ο Πασειδώνας Μηχανιώνας, η Κόρινθος και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Η φετινή χρονιά θυμίζει έντονα το ένδοξο 2015, όταν τα Τρίκαλα κατέκτησαν τότε το κύπελλο Γ’ Εθνικης και στη συνέχεια πήραν και την άνοδο στη Β’ Εθνική, με το τεράστιο διπλό στην έδρα του Καραισκάκη.

Καλούνται πλέον οι κυανέρυθροι να κάνουν το ίδιο και φέτος. ‘Οσον αφορά το πρωτάθλημα υπάρχει ακόμη δρόμος, καθώς η άνοδος περνάει από τα πρώτα πλέι οφς, όπου υπάρχουν πέντε αναμετρησεις και αν όλα πάνε καλά και τα Τρίκαλα προκριθούν στα δεύτερα μπαράζ, τότε θα δώσουν άλλα έξι ματς, δηλαδή συνολικά άλλα 11 παιχνίδια.

Επίσης υπάρχει και ο μεγάλος τελικός με τον Πανθρακικό που περιμένουμε να οριστεί, αν και οι περισσότεροι θεωρούν βέβαιο ότι θα διεξαχθεί μετά το τέλος των μπαράζ του πρωταθλήματος, προκειμένου να βρεθεί κενή ημερομηνία και να μη διαταράξει το πρόγραμμα των δύο ομάδων που διεκδικούν και τους δύο στόχους.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ενθουσιασμός για τα φετινά, έως τώρα, επιτεύγματα, αλλά για να ολοκληρωθεί η υλοποίηση των στόχων απαιτείται η μαζική παρουσία του κόσμου στα επόμενα κομβικά παιχνίδια και εντός, αλλά και εκτός έδρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπουν πούλμαν για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια των μπαράζ του πρωταθλήματος, ενώ και για τον τελικό το κυανέρυθρο στοιχείο θα είναι ιδιαίτερα έντονο, ειδικά εάν γίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένουν πολλοί συμπολίτες μας.

Γιατί ότι πέτυχε στο παρελθόν ο ΑΟ Τρίκαλα το κατάφερε μόνο με τη στήριξη του κόσμου του, η οποία είναι και τώρα επιβεβλημένη.

Related posts

Ο ΑΟ Βαλτινού συγχαίρει το Γενικό Λύκειο Βαλτινού

admin

Τρικούβερτο γλέντι φίλων και συναδέλφων στο “παλιό μεράκι”(PICS)

admin

Στον ΑΟ Πηγής ο ταλαντούχος Σπύρος Καλέτσης

admin