Ο Βράχος Καστρακίου νίκησε με 3-1 τον Άγιο Οικουμένιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Καστρακίου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.
Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους, μόλις στο 2ο λεπτό από προσπάθεια και σουτ του Μπλούτσου, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Βράχου τρία λεπτά αργότερα.
Στο 10ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αναγνώστου μείωσε σε 2-1. Ο κ. Δουλόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Κηρύκου στον Διακουμάκο.
Στο 27ο λεπτό ο Σινάι έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Οικουμένιος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ με τον Καραγεώργο σε ισάριθμα τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στην πρώτη στο 60΄ το σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ, ενώ στη δεύτερη στο 80΄ ο Πετρένκο απέκρουσε το σουτ.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σινάι έφυγε στην αντεπίθεση ανατράπηκε και ο κ. Δουλόπουλος έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτσιλιάνος και έγραψε το τελικό 3-1.
Πηγή: Τameteora.gr

