Trikalascore

Ο Καγιούλης διόρθωσε ότι χρειαζόταν και τώρα όλα παίζονται

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟ Τρίκαλα για το 2025 βρήκε την ομάδα αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και το σύνολο των φιλάθλων απογοητευμένο από την πορεία της, που μέχρι εκείνο το σημείο, μόνο πρωταθλητισμού δεν ήταν.
Και το 2026 όμως ξεκινάει με ήττα στη Λευκίμμη και την αποχώρηση αρκετών παικτών από την ομάδα, γεγονός που κάνει το κλίμα ακόμη πιο βαρύ.
Ωστόσο, όσοι δε γνώριζαν καλά τον ιδιοκτήτη της ομάδας Νίκο Καγιούλη, δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν ότι δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση να πετάξει λευκή πετσέτα και να τα παρατήσει.
Παρά τα όσα είχαν ακουστεί εκείνο το χρονικό διάστημα ο ομογενής επιχειρηματίας κινήθηκε αστραπιαία, παίρνοντας το παιχνίδι επάνω του και έκανε όλες τις διορθωτικές κινήσεις που έπρεπε.
Η επιλογή του Νίκου Μπαδήμα, αν και αρχικά αμφισβητήθηκε, έως τώρα είναι γεγονός ότι έχει βγει και με το παραπάνω, καθώς ο εν λόγω προπονητής έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας που παίζει πιο επιθετικά, δημιουργώντας πολλές φάσεις σε κάθε ματς και κυρίως έχει την ουσία παίρνοντας βαθμούς.
Επιπροσθέτως είναι ένας προπονητής που διαχειρίζεται σωστά το ρόστερ και του βγαίνουν και οι αλλαγές , κάτι πολύ σημαντικό.
Επίσης, οι προσθήκες που έγιναν έχουν βοηθήσει έως τώρα ουσιαστικά και δη εκείνες των Κακάμη και Κοκκίνη που έχουν αλλάξει άρδην την επιθετική εικόνα των κυανέρυθρων.
Θα πρέπει ακόμη να τονίσουμε ότι όσοι παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα, με εξαίρεση 2-3, οι υπόλοιποι ήταν στο πλάνο της διοίκησης να λύσει τη συνεργασία μαζί τους, όπως έχουμε ενημερωθεί.
Πλέον, ο ΑΟ Τρίκαλα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την ερχόμενη Κυριακή θα πάει στο Σταυρό για το μεγάλο ντέρμπι, που δεν αποκλείεται να κρίνει και τον πρωταθλητή.
‘Οπως και να έχει πάντως, οι κυανέρυθροι πατάνε γερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δη στην εξάδα των πλέι οφ, παρά τους ισχυρισμούς ορισμένων ότι μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ενδέχεται να μπουν σε περιπέτειες και αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.
Βέβαια, η ομάδα για να υλοποιήσει το στόχο της θα πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι τέλους και κυρίως στους αγώνες των πλέι οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, που θα συνεχίσει στην τελική φάση των μπαράζ.

Related posts

Αύριο Σάββατο χορεύει ο Ηρακλής Ζάρκου

admin

VIDEO με τη συνέντευξη τύπου από το ΑΟ Τρίκαλα-Αλεξάνδρεια

admin

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Στις κάλπες την Κυριακή 17 Οκτωβρίου

admin