Trikalascore

Η Αθλητική ‘Ενωση “Πήγασος” Λεπτοκαρυάς ήρθε για να φέρει τη νεολαία της περιοχής κοντά στον αθλητισμό(PICS)

Πέρασαν ήδη 13 χρόνια, από το 2012, όταν η περιοχή της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων είχε και πάλι αθλητικό σωματείο και ο λόγος για την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία εκείνη τη χρονιά διαλύθηκε.

Ωστόσο, ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ενεργό πολίτη της Λεπτοκαρυάς, αλλά και ακούραστο εργάτη του αθλητισμού, πήρε την απόφαση, έχοντας στο πλευρό του και κάποιους άλλους ανθρώπους, να προχωρήσουν φέτος στη δημιουργία ενός νέου αθλητικού σωματείου.

Ο λόγος, για το Σούλη Γκούμπλια, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, που έχοντας ωστόσο μεράκι για την περιοχή του, θέλησε να ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια, που θα φέρει τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό, κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

‘Ετσι, προχώρησαν στη δημιουργία του σωματείου Αθλητική ‘Ενωση “Πήγασος” Λεπτοκαρυάς, που σε πρώτη φάση θα αφορά τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας, που καλώς εχόντων των πραγμάτων τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ωστόσο, μεγάλο βάρος θα δοθεί και στη δημιουργία τμημάτων υποδομής, με παιδιά προερχόμενα από τη Λεπτοκαρυά και από άλλες γύρω περιοχές.

‘Ηδη, έχουν ξεκινήσει κάποιες δοκιμαστικές προπονήσεις και η ανταπόκριση των παιδιών είναι πάρα πολύ σημαντική.

Το αθλητικό σωματείο θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Λεπτοκαρυάς, που θα πρέπει όμως να επισημανθεί ότι παρουσιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή μία προβληματική εικόνα, καθώς απουσιάζουν τα αποδυτήρια, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος χρειάζεται δουλειά.

Οι άνθρωποι του σωματείου, περιμένουν από τους αρμόδιους φορείς Δήμο Τρικκαίων και Περιφέρεια Θεσσαλίας να βοηθήσουν ως προς την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών στο γήπεδο.

Επίσης, χρησιμοποιείται και το πλαστικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του 20ου Δημοτικού σχολείου.

Να σημειωθεί ότι ο “Πήγασος” μπορεί σε πρώτη φάση να είναι ένα σωματείο που αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια υπάρχει η σκέψη να επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για μαζικότερη άθληση στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν διάφορες ανακοινώσεις , ενώ όπως είπαμε οι ιδρυτές του “Πήγασου” περιμένουν την ανάλογη μέριμνα από όλους τους φορείς, ώστε να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο εγχείρημά τους.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των παιδιών που στελεχώνουν τον “Πήγασο” θα συνεχιστούν, ενώ θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή προπόνηση στο πλαστικό γήπεδο του 20ου Δημοτικού Σχολείου:

 

Related posts

Νίκη-πρόκριση δίχως προβλήματα για τον ΠΟ Φήκης στην Μπάρα

admin

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το Plan K και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Retail

admin

‘Εφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Απόστολος Ράπτης

admin