Trikalascore

Θέλει Κοκκίνη στον ΑΟ Τρίκαλα ο Μπαδήμας

Kοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Κοκκίνη βρίσκονται τα Τρίκαλα, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τον ΑΟΤ, εκτός σοβαρού απροόπτου.

Ο 25χρονος εξτρέμ έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό των Θεσσαλών, Νίκο Μπαδήμα, τη σεζόν 2021-2022 στη Super League 2, όταν φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

Φέτος ο Κοκκίνης το πρώτο εξάμηνο έπαιξε στην Α΄ Μαυροβουνίου με τη Μπόκελι (9 συμμετοχές) και παλιότερα εκτός των Κρητικών θήτευσε και σε Διαγόρα Ρόδου (πέρυσι), Ιωνικό, Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και στις ολλανδικές Κ19 Φένλο, Βίλεμ Β και Χέλμοντ Σπορτ Κ21.

Related posts

Ντέρμπι ΑΟ Τρίκαλα-Πανελευσινιακός στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής-Με Λευκίμμη ο Διγενής, στα Μέγαρα η Φήκη

admin

Eπιστροφή στις προπονήσεις στον ΑΟ Τρίκαλα, εν αναμονή μεταγραφών(PICS)

admin

Τι είναι το πτερύγιο και πως μπορεί να θεραπευτεί στην κλινική ΟΡΑΣΗ;

admin