Trikalascore

Μεγάλο κέρδος η επιστροφή του Αποστόλη Τσιομήτα

Ο Αποστόλης Τσιομήτας ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον Απόλλωνα Λυγαριάς, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Διγενή Νεοχωρίου.

Εν συνεχεία , για αρκετούς μήνες έμεινε εκτός δράσης, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και η περίοδος της αποκατάστασης ήταν δύσκολη και χρονοβόρα.

Ωστόσο, ο Τσιομήτας είναι πλέον πανέτοιμος και επέστρεψε στη δράση, ενώ το Σάββατο χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι με τον Πορταϊκό, που ήταν ο δεύτερος αγώνας όπου συμμετείχε.

Και ο Νίκος Κακούσιος θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχει ένα ακόμη δυνατό όπλο στη φαρέτρα του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Related posts

Αυτός κέρδισε το μηχανάκι στη λαχειοφόρο του ΑΣ Μετέωρα

admin

“Σιλμπάνο”:Ο Πορτογάλος παιχταράς που ετοιμάζονται να πάρουν τα Τρίκαλα από την Κ19 της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!

admin

Τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα

admin