Trikalascore

Σπουδαίες εμπειρίες για ‘Αρη και Λάμπρο Μπαούση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο προπονητών τις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ(PICS)

Συναισθήματα όπως συγκίνηση και περηφάνια δεν αρκούν για να περιγράψουν την εμπειρία που ζήσαμε στο ταξίδι μας στο Λίβερπουλ.
Σε μια 5ήμερη εκδρομή με εκπαιδευτικό σκοπό επισκεφτήκαμε, μαζί με προπονητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ “AXA Training Centre”, όπου το staff, στελεχωμένο από πρώην ποδοσφαιριστές όπως οι Alexander Inglethorpe, Michael Yates, Jay Spearing, μας υποδέχτηκε με μεγάλη φιλικότητα.
Το σεμινάριο είχε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο, που θεωρείται ίσως και το πιο σύγχρονο στον κόσμο, παρακολούθηση προπονήσεων καθώς και αγώνων των αναπτυξιακών ηλικιών (κ6-κ19) της ακαδημίας, όπως επίσης και τον αγώνα της αντρικής ομάδας κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο Άνφιλντ.
Κλείνοντας, έχουμε να πούμε πως νιώθουμε ευλογημένοι για τις φιλίες που δημιουργήσαμε με καταρτισμένα άτομα και τις απόψεις που αντάλλαξαμε μέσα από συζητήσεις, μα πάνω απ’ όλα ευγνώμων που ένα ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ έγινε πραγματικότητα!
Επικεφαλής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου ήταν ο Κ. Μιχάλης Μητροτασιος, καθηγητής πανεπιστημίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Related posts

Eνδιαφέρουσα συνέντευξη του Υπευθύνου του Συλλόγου ΑΠΣ Τρίκαλα Νίκου Τσιακάρα στο Trikalascore(VIDEO)

admin

Eυκαιρία για υγιεινή διατροφή με ποιοτικά ψάρια από τον “Κλάντζο”, λίγες μέρες πριν τις “κρεπάλες” των Γιορτών(PICS)

admin

Ομιλία της Μαρίνας Κοντοτόλη στη Βουλή: Σε αδιέξοδο πολίτες και γιατροί με το νέο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

admin