Trikalascore

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών δύο αθλητές των Πραιτοριανών Τρικάλων

Ο λόγος για τον Ανδρέα Πατσιά και Ανδρέα Πιερή, που έπειτα από την πρώτη και δεύτερη θέση που πήραν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα , θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα από 30 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου στη Ρώμη της Ιταλίας, όπου με αρκετές φιλοδοξίες θα αντιμετωπίσουν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Η προετοιμασία τους πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Harlem Fight Gym , υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Μήτσιου, που πραγματοποιήθηκε άρτια χωρίς τραυματισμούς

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία , όπως και σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή.

 

Related posts

Kακούσιος: “Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, η μπάλα μας έπαιξε φέτος άσχημο παιχνίδι(VIDEO)

admin

Ελεύθερος από τη Δήμητρα/Απόλλων ο Τόλης Γεωργούλας

admin

Θανάσης Λιούτας: Κρίσιμα και ουσιαστικά τα νέα οικονομικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας μας

admin