Trikalascore

ΣΟΚ στον Αστέρα Σταυρού:Οχιά δάγκωσε ποδοσφαιριστή της ομάδας!

Σοκ στον Αστέρα Σταυρού – Δάγκωμα από οχιά στον Νίκο Μόσχο!
Αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις του Αστέρα Σταυρού λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις του Αστέρα Σταυρού λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Νίκος Μόσχος, υπέστη δάγκωμα από οχιά την ώρα που έκανε χρήση των βρυσών στο γήπεδο του Φραντζή, όπου διεξάγεται η προετοιμασία του Αστέρα προκειμένου να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος στο Σταυρό.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λαμίας
Το επιτελείο της ομάδας αντέδρασε άμεσα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μεταφερθεί γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του χορηγήθηκε το απαραίτητο αντίδοτο για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εκτός μάχης με τον Θεσπρωτό
Αυτό σημαίνει πως ο Μόσχος θα απουσιάσει από την αυριανή (Τετάρτη 1/10) αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στην υγεία του ποδοσφαιριστή.

Lamiasports.gr

Related posts

Λαμπρό Reunion για τους αποφοίτους 2003 του 3ου Λυκείου Τρικάλων στο Diverso(PICS)

admin

H ανακοίνωση της ΕΠΣ Τρικάλων για την ετήσια Γενική Συνέλευση της 31ης Ιουλίου

admin

Συλλυπητήρια από τον Α.Ο Πηγής για Γκαραγκάνη

admin