Trikalascore

‘Ολα στραβά και ανάποδα, ο τραυματισμός του Κατσαμάγκα μας έλειπε…

Μουδιασμένοι από τη γκέλα από την Ελασσόνα αποχώρησαν οι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα σήμερα από το Βασίλης Καρακίτσιος.

Ωστόσο, πέρα από τη βαθμολογική απώλεια της πρεμιέρας υπήρξε και ένα άλλο γεγονός που επισκίασε την ημέρα για τους κυανέρυθρους.

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κατσαμάγκα, ο οποίος αποχώρησε στην ανάπαυλα, με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει ο ΑΟ Τρίκαλα επιθετικά τη φετινή σεζόν και όλοι απεύχονται ο παίκτης να έχει κάτι σοβαρό που θα τον αφήσει καιρό εκτός δράσης, κάτι που θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.

Related posts

Συγχαρητήριο μήνυμα της Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνας Κοντοτόλη για την κατάκτηση του Χρυσού Κυπέλου World Cup στην Κίνα από την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών.

admin

Λιούτας: “Κατά 8% αυξάνονται τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ άμεσα”

admin

Τα αποτελέσματα της Α’ φάσης για το κύπελλο Ελλάδος

admin