Trikalascore

‘Ενα “υπερόπλο” με παραστάσεις από SL2 στην ΑΕΤ!

Μία πολύ ηχηρή και ουσιαστική μεταγραφή ανακοινώνει η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΤ.

Οι κόκκινοι, απέκτησαν τον 19χρονο Νίκο Κανελλόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και από SL2.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 9 και 10 ανήκε στην ομάδα Κ19 της Παναχαϊκής, όντας βασικό της στέλεχος, ενώ συμμετείχε και στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας των Αχαιών.

Παράλληλα, αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Μικτών της ΕΠΣ Αχαίας, με τις οποίες μάλιστα πανηγύρισε δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

Παλιότερα συμμετείχε σε δοκιμαστικά της ΑΕΚ, αλλά και του Παναιτωλικού.

Ο Κανελλόπουλος είναι πρωτοετής φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ της πόλης και έρχεται στην ΑΕΤ, προκειμένου να δώσει το κάτι παραπάνω στη νεανική ομάδα που χτίζει ο Στέργιος Στάμος, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Χρήστου Παππά.

Μετά από αυτή τη μεταγραφή βόμβα, οι κόκκινοι αναμένεται να κάνουν μερικές ακόμη ουσιαστικές προσθήκες, προκειμένου το ρόστερ τους να είναι αξιόμαχο, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής που ξεκινάει το μεθεπόμενο Σάββατο.

Related posts

Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού η Φαίδρα Σκρέτα

admin

Oριστικά στο στάδιο το φιλικό με Πιερικό

admin

Πανέτοιμος για το ματς με Αμβρυσσέα ο Π.Ο Φήκης

admin