Trikalascore

Επιστροφή στο γήπεδο για Μετέωρα και Φήκη

Η χαρμόσυνη είδηση περί ανοίγματος των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, φέρνει ξανά στο γήπεδο τις δύο ομάδες του νομού μας που μετέχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, τα Μετέωρα και τη Φήκη.
‘Ετσι, μετά από 3,5 και πλέον μήνες απραξίας, τόσο οι Καλαμπακιώτες, όσο και οι «κόκκινοι» από μεθαύριο Δευτέρα θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο.
Στόχο των προπονητών, θα αποτελέσει η όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση των ποδοσφαιριστών στα νέα δεδομένα και φυσικά να κυλήσει το διάστημα της προετοιμασίας, δίχως τραυματισμούς.
Παράλληλα, άπαντες θα περιμένουν τις εξελίξεις, για να δουν πότε θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει στα τέλη του Μάρτη, ενώ το πιο πιθανό είναι να έχουμε σέντρα στις αρχές Απρίλη.

Related posts

Η εορταστική πρώτη προπόνηση για τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων για το 2024

admin

Συνεχίζει τις δυνατές προσθήκες ο Πιερικός, απέκτησε πρώην παίκτη του ΑΟ Τρίκαλα

admin

Ντέρμπι στη Λαμία για τους ‘Ικαρους

admin