Ο Παναγιώτης Τσιόβολος έπειτα από μία αξιόλογη πενταετία στην ΑΕΤ, αφήνει τους κόκκινους και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Νεοχώρι, προκειμένου τη νέα αγωνιστική σεζόν να αγωνιστεί στον τοπικό Διγενή.
Αναμφίβολα μία ακόμη ηχηρή προσθήκη για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου που αποκτά έναν παίκτη, που βρέθηκε πέρυσι στο στόχαστρο του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ το φετινό Καλοκαίρι δοκιμάστηκε στον ΠΟ Ελασσόνα.
Ο Παναγιώτης Τσιόβολος μέσω ανάρτησης αποχαιρετά την ΑΕΤ.
Αναλυτικά:
Επείτα απο 5 χρόνια ήρθε η ώρα να πω το δικό μου αντίο, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Α.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ, τους προπονητές μου φώτη και στέργιο στάμο για την εμπιστοσύνη τους,τους συμπαίχτες μου, και τον χρήστο παππά ένας άνθρωπος που σε κάθε τραυματισμό μου ήταν δίπλα μου, σας ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια!