Trikalascore

Ο Χρήστος Σολομωνίδης αποχαιρετά τα Τρίκαλα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Ο Χρήστος Σολομωνίδης είναι ένα από τα παιδιά που στελέχωσαν την περσινή ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από περίπου ένα χρόνο ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τον ΑΟΤ και ο ίδιος μέσω του Trikalascore ευχαριστεί δημόσια τη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε, ενώ η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ως προς την “κυανέρυθρη” διοίκηση.

‘Οντας πιο ώριμος ποδοσφαιρικά και έχοντας αποκομίσει παραστάσεις και μέσα από την παρουσία του στον ΑΟ Τρίκαλα, ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που είναι δεδομένο ότι θα προκύψει πολύ σύντομα.

Related posts

Καφές με άποψη και σούπερ διαγωνισμός στο το Cafe Baristas!

admin

Ανανεώσεων συνέχεια και προωθήσεις παικτών στα Μετέωρα

admin

Συγχαρητήριο μήνυμα της Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνας Κοντοτόλη για την κατάκτηση του Χρυσού Κυπέλου World Cup στην Κίνα από την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών.

admin