Trikalascore

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία Β’ Ερασιτεχνικής ενός ομίλου!

Η ΕΠΣ Τρικάλων, εξετάζει τα δεδομένα αναφορικά με την αναδιάρθρωση της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, από την αγωνιστική σεζόν 2026-27.

Σκέψη της ‘Ενωσης, αποτελεί το να αλλάξει το format του εν λόγω πρωταθλήματος και από το μοντέλο των δύο ομίλων, το οποίο ισχύει εδώ και δεκαετίες να πάμε σε έναν όμιλο που θα αποτελείται από 16 ομάδες.

Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πιο ελκυστικό για τις ομάδες, δεδομένου ότι θα δίνουν περισσότερα παιχνίδια , σε σχέση με τώρα, γεγονός που ενδέχεται να επαναφέρει κάποια σωματεία ξανά στα γήπεδα.

Επίσης, το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο, τόσο όσον αφορά την άνοδο, όσο και αναφορικά με την παραμονή.

Προς το παρόν αυτή είναι μία σκέψη, αλλά οι πιθανότητες να γίνει πράξη από τη μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν είναι πάρα πολλές.

Related posts

Με τον Μητσοτάκη ο Σκρέκας στην Εταιρία Υδρογονανθράκων – Η Ελλάδα επιταχύνει τις έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου

admin

Το “πολυεργαλείο” Παναγιώτης Τασιόπουλος στον Αχιλλέα Μπάρας

admin

Δημοσίευμα για απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό Βόλου – Τι απαντά ο Σάκης Τζήμας

admin