Trikalascore

Αύριο το μπαράζ ‘Αγιος Οικουμένιος-Παλαιομονάστηρο που δίνει εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΤ

Το απόγευμα της Κυριακής 27/4 και ώρα 4μ.μ. στο γήπεδο Μπαλκούρας θα διεξαχθεί το μπαράζ ανόδου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Θα αναμετρηθούν οι δύο δευτεραθλήτριες ομάδες της Β’ ΕΠΣΤ, ο Αγιος Οικουμένιος και το Παλαιομονάστηρο, που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, η οποία δίνει εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον, αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες ξεχώρισαν στα πρωταθλήματά τους, ενώ και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει θα είναι αρκετός.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και αν δεν κριθεί στα 90 λεπτά, θα υπάρξει στη συνέχεια παράταση ή και πέναλτι.

To παιχνίδι θα διευθύνει ο πολύπειρος ρέφερι Κουτσάγιας, με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Γιαννέτσο.

Related posts

Γκόβαρης: “Τέλος καλό όλα καλά για εμάς, μπορούμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο”(VIDEO)

admin

Τι έκαναν οι Τρικαλινοί διαιτητές και βοηθοί στα ματς της Γ’ Εθνικής

admin

Χλιαρές έως τώρα οι αντιδράσεις των ομάδων της SL2 κατά της αναδιάρθρωσης

admin