Trikalascore

Διπλή ποιοτική ενίσχυση στον ΑΟ Γοργογυρίου

Η ομάδα του ΑΟ Γοργογυρίου στην επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους παρουσιάζει φέτος ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι βρίσκονται κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι δεδομένο ότι αν τους βγει θα προσπαθήσουν να κάνουν πρωταθλητισμό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο και η διπλή ποιοτική ενίσχυση του Γοργογυρίου, που απέκτησε τον πολύπειρο Βαγγέλη Κουτελίδα, που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Κεφαλοβρυσιακό και την Α’ ΕΠΣΤ, έχοντας παίξει ακόμη σε αρκετές ομάδες του νομού.

Επίσης αποκτήθηκε ο Λεωνίδας Λάζος, ένας ποιοτικός παίκτης, που τα προηγούμενα έτη μέτρησε πολλές συμμετοχές με τον ΑΟ Πηγής σε Α’ και Β’ Ερασιτεχνική.

Related posts

Οι “αυτοχειρίες”, η έλλειψη “killer” επιθετικού και οι αλλαγές που δε βοηθούν

admin

Σημαντικη δήλωση υποψηφιότητας Γιάννη Παπακωνσταντίνου με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον»

admin

Tα αποτελέσματα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική(4ος όμιλος)

admin