Trikalascore

Tα δεδομένα για την επόμενη ημέρα στον Πιερικό

Ο Πιερικός βρίσκεται σε κομβικό σημείο για την επιβίωσή του μετά την πρόθεση αποχώρησης του Τομ Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος παράγοντας έριξε «βόμβα» πριν μερικά 24ωρα καθώς γνωστοποίησε ότι θέλει να απεμπλακεί από τη διοίκηση της ομάδας.

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα διαδεχθεί τον Παπαδόπουλο, τα πράγματα είναι ρευστά.

Μολόνοτι υπάρχει η δέσμευση πως θα τρέξει την ομάδα μέχρι την προκήρυξη των εκλογών, το κύριο ζητούμενο πλέον αφορά στην επόμενη ημέρα.

Ο Πιερικός αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να μείνει ακέφαλος στην αυγή του 2025 και παράλληλα να μείνει στον…. αέρα εάν δεν βρεθεί κάποιος άλλος χρηματοδότητης προκειμένου να βγει η σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Κατερίνης δίνει μάχη για την άνοδο στην SL2 καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Related posts

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Λυγαριά, σπουδαίο διπλό επί της Κρύας Βρύσης(PICS)

admin

Μανούρας: “Μία πραγματικά πολύ κακή διαιτησία σήμερα”(VIDEO)

admin

Για τότε πηγαίνει το μπαράζ των πρωταθλητών της Α’ Ερασιτεχνικής

admin