Trikalascore

Αγγελάκης: “Σημαντικό παιχνίδι με τη Φήκη, αποκτούμε μικρό προβάδισμα αν το κερδίσουμε”

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι της ομάδας του κόντρα στη Φήκη ο τεχνικός του Διγενή , Νίκος Αγγελάκης, τονίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο αν οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν, θα αποκτήσουν ένα μικρό προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αγγελάκης στο Trikalascore:

Ερ: Νίκο έρχεται μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο κόντρα στη Φήκη μίλησε μας για το παιχνίδι αυτό και κατά πόσο πιστεύεις ότι θα επηρεάσει την έκβαση, όσον αφορά το φετινό τίτλο;

Απ: Σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο,με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.
Το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά είναι πιο δυνατό και πιο ποιοτικό σε σχέση με την περσινή χρονιά,οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά και παρουσιάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Όσον αφορά το παιχνίδι με την Φήκη, αν καταφέρουμε να το  κερδίσουμε, τότε σίγουρα θα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομαδες…αλλα μέχρι εκει.

 

Ερ: Ο Διγενής ξεκίνησε με το απόλυτο 4/4 στο πρωτάθλημα. Κάνε μας ένα σχόλιο για την έως τώρα πορεία της ομάδας.

Απ: Η ομάδα μας και τη φετινή χρονιά με την βοήθεια των συγχωριανών μας,των χορηγών και της διοίκησης κατάφερε να κάνει ένα πολύ καλό σύνολο παιχτών.
Σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ έχει παραμείνει στην ομάδα ( εκτός από τρία παιδιά που τελείωσε η φοιτητική τους τετραετία), ενισχύθηκε με παίχτες ποιοτικούς,με προσωπικές βλέψεις και με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο,μια καλή ομάδα.μια οικογένεια που χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι.

Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων και να το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο.
Ευχαριστώ.

Related posts

To Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετέχει στην 8η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO

admin

SL2: Παρατείνεται η αγωνία για τη σέντρα-Mετατέθηκαν οι αποφάσεις της ΕΕΑ

admin

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στα Μετέωρα ο “κάπταιν” Θοδωρής Φορτούνης

admin