Trikalascore

‘Ερχεται Τρίκαλα και θα δίνει εδώ τα εντός έδρας παιχνίδια της η Κ19 του Παναργειακού

‘Οπως είχατε ενημερωθεί προ ολίγων ημερών από το Trikalascore Κ19 συλλόγου που μετέχει στη SL2 θα έρθει στα Τρίκαλα και θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της το γήπεδο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη από τον Παναργειακό, που λόγω της εξαιρετικής σχέσης του προπονητή της αντρικής ομάδας Γιώργου Βαζάκα με τα Τρίκαλα, αλλά και την καθοριστική συμβολή του προέδρου της Θύελλας Νίκου Γεροκώστα, αλλά και του τεχνικού διευθυντή του ΑΟΤ Νίκου Σαμολαδά, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει τις φετινές, εντός έδρας αναμετρήσεις της στα μέρη μας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναργειακός αναφέρει:

Αυτή την εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League 2 K-19 και η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη, στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Μετά τις συντονισμένες ενέργειες του Αντιπροέδρου Θανάση Τσιόδρα τις τελευταίες εβδομάδες, ο Παναργειακός θα συνεργάζεται για την στελέχωση του γκρουπ με τις ομάδες Α.Σ. Κανονιέρηδες και Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης, που έχουν δώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια σε επαγγελματικές ομάδες.
Το τελευταίο διάστημα έγιναν τα απαραίτητα δοκιμαστικά και αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με ταλέντο, αλλά και όνειρο να εξελιχθούν στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Οι παίκτες της ομάδας θα παρακολουθούνται, όποτε το επιτρέπει το αγωνιστικό πρόγραμμα, από το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, ώστε αν χρειαστεί και είναι έτοιμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα, ακολουθώντας την μεγάλη ομάδα.
Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους των δύο ομάδων και ιδιαίτερα τους κυρίους Φώτη και Γιάννη Μούντα για την βοήθειά τους και ευελπιστούμε σε μακροχρόνια συνεργασία, ώστε να αναδείξουμε τους δικούς μας ποδοσφαιριστές.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση όλων των ποδοσφαιριστών της Κ-19.

Related posts

SL2: Ο “χάρτης” για τη σεζόν 2022/23

admin

Με Θεόδωρο Χήρα στον δρόμο για την κάλπη, ο Κώστας Καζάκος

admin

Σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΤ(σε Live Streaming από το Trikalascore)

admin