Trikalascore

Πρωτιά για τον Τρικαλινό Body Builder Κωνσταντίνο Μήτσα στο WNBF της Κύπρου!(PICS)

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τον τρικαλινό αθλητή Μήτσα Κωνσταντίνο στη διοργάνωση WNBF(World Natural Bodybuilding Federation) που διεξήχθη στη Κύπρο στις 7 Σεπτεμβρίου καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία του και ήρθε 2ος στο γενικό τίτλο όπου για μια ψήφο δεν κατέκτησε την νίκη όπου θα κέρδιζε επαγγελματική κάρτα στην συγκεκριμένη ομοσπονδία .

O Tρικαλινός body builder πιστοποίησε έτσι για ακόμη μία φορά ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο και το μέλλον του ανήκει, καθώς είναι θέμα χρόνου να φέρει αρκετές ακόμη σημαντικές επιτυχίες σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Το πλάνο όλης της προετοιμασίας,όπως και των προηγούμενων, επιμελήθηκε ο Άκης Αλεξίου.

Η άρτια και ολοκληρωμένη εκγύμναση του Κωνσταντίνου Μήτσα έγινε για ακόμη μία φορά στο κορυφαίο γυμναστήριο Arena.

Eκεί, όλο αυτό τον καιρό έλαβε τη σωστή καθοδήγηση από τους αδερφούς Δημήτρη και Σεραφείμ Χαντούμη, τόσο όσον αφορά τα προγράμματα της προπόνησης, αλλά και γενικότερα για σημαντικές λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοιους αγώνες.

Το Arena Gym χτίζει παράδοση στο χώρο του Body Building , καθώς είναι το γυμναστήριο όπου επί σειρά ετών προετοιμαζόταν ο συμπολίτης μας Σάκης Καραμάνος με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

‘Οσον αφορά τον Κωνσταντίνο Μήτσα, μετά τη σπουδαία επιτυχία του στην Κύπρο, περιμένει με ανυπομονησία τις επόμενες προκλήσεις στοχεύοντας πάντα ψηλά και είναι δεδομένο ότι σε κάθε βήμα του θα έχει τη στήριξη του Arena Gym.

Related posts

Ποτέ νίκη στην Αριδαία ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο Κώστας Σκρέκας

admin

Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στα Τρίκαλα-2.125 σε όλη την Ελλάδα

admin