Trikalascore

Δήμητρα/Απόλλων:Πως ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική σεζόν τα παιδιά μας part1.

Βασίλης Τσιαντούλας
Αρχηγός και με το δέκα στην πλάτη πλέον νιώθει στην κατηγορία σαν να είναι στο σαλόνι του σπιτιού του. Έχει δείξει από νωρίς δείγματα του τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους του σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής. Σε μια κατηγορία που έχει κατ’ εξοχήν μικρά σκορ , ψάχνει να βρει τα νούμερα που θα τον περάσουν στο επόμενο επίπεδο , που σίγουρα αξίζει να βρεθεί.
Βασίλης Πρεκατές
Μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό προσπαθεί για το επόμενο βήμα. Αρχηγός πλέον στην Κ19 που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά , ενώ προπονείται και με την αντρική ομάδα προσπαθώντας να αρπάξει και αυτός την όποια ευκαιρία του δοθεί.
Θωμάς Παπαδημητρίου
Με πολλά χρόνια πείρα σε υψηλό επίπεδο σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμό και πιάνει τα δικά του στάνταρ. Ξεκίνησε την χρονιά στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης , αλλά την περασμένη αγωνιστική κλήθηκε στην ομάδα Β που , όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει.
Σακελλάρης Δημήτρης
Αρχηγός στην εξαιρετική εκκίνηση της Κ19 του ΝΠΣ Βόλος , αποτελεί τον βασικό πυλώνα της άμυνας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Επιστέγασμα των προσπαθειών ενός αθλητή που αποτελεί τον ορισμό του hard worker , η κλήση στην εθνική από τον Βαγγέλη Μόρα για το τουρνουά στην Κροατία!

Related posts

VIDEO με τα Highlights απ’το ματς κυπέλλου Ορφέας Ασπρόβαλτου-ΑΟ Πετρωτού

admin

Τώρα ο Ηλίας είναι καλός και ‘Αγιος;

admin

Με μεγάλη επιτυχία το 14o Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης….. και του χρόνου !!!

admin