Trikalascore

Αρχίζει το ματς στην Α’ Ερασιτεχνική…

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το οποίο επιστρέφει φέτος στο μοντέλο του ενός ομίλου και θα περιλαμβάνει συνολικά 16 ομάδες.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 28/9, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί εξ’ αρχής από την ΕΠΣΤ και αναμένεται ένα άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα, καθώς όλα τα σωματεία που συμμετέχουν έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα.

Η μάχη αναμένεται σκληρή, τόσο όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, για τον οποίο θα μονομαχήσουν 5-6 ομάδες, αλλά και όσον αφορά την παραμονή.

Η πρεμιέρα περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι Λυγαριά-Μετέωρα, με τις δύο αυτές ομάδες να πρωταγωνίστησαν και στο περσινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Λυγαριά-Μετέωρα

Φήκη-Ροπωτό

Πορταϊκός-Δήμητρα/Απόλλων

Πύργος-Δενδροχώρι

Κεφαλοβρυσιακός-Σαράγια

Κεφαλόβρυσο-Αμπελάκια/Φλαμούλι

ΑΕΤ-Πρίνος

Κρύα Βρύση-Νεοχώρι

-Yποχρεωτική η συμμετοχή 1 ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 20 ετών

-Επιτρέπεται η συμμετοχή 4 ποδοσφαιριστών με ηλικία άνω των 38 ετών σε κάθε αγώνα

-Είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός, είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα.

-H ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση θα δώσει αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Κοζάνης, Γρεβενών, Λάρισας, Θεσσαλίας (Μαγνησία),Καρδίτσας, Φθιώτιδας για την άνοδο στην Γ Εθνική από τον 4ο όμιλο. Θα ανέβουν 3 ομάδες από τον όμιλο και οι 4 καλύτερες ομάδες που θα καταλάβουν την 4η θέση στους Ομίλους 1-8.

Related posts

Πρόγραμμα και διαιτησίες στο Ερασιτεχνικό

admin

Συνεχίζει για 5η χρονιά στον Απόλλωνα Λυγαριας ο Κακουσιος

admin

Χορηγία από την ΚΛΙΑΦΑ 3200 μαθητών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

admin