Trikalascore

Koυνάει μαντήλι ο Σνούι από τον ΑΟ Τρίκαλα-Φαβορί ο Τυριακίδης για αντικαταστάτης του

Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε ο Μάικ Σνούι όχι να μην προλάβει να κάνει παρέλαση, αλλά πιθανότατα δε θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός εξοργίστηκε χθες από ένα συμβάν στην προπόνηση της ομάδας (φαίνεται ότι του έγινε κριτική για την εντεκάδα που χρησιμοποίησε στο ματς με τον Παναργειακό) και εν συνεχεία αποχώρησε από τη Σωτήρα.

Μάταια οι Μπέκας, Σαμολαδάς προσπάθησαν να τον μεταπείσουν , εξηγώντας του την ελληνική πραγματικότητα και το ότι οι προπονητές εδώ δέχονται γενικώς εύκολα κριτική για τις επιλογές τους.

Ο Σνούι κατά πάσα πιθανότητα δε θα ξαναπροπονήσει τον ΑΟ Τρίκαλα και παράλληλα ανοίγει ο κύκλος της διαδοχής του, με τον Τυριακίδη να φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, καθώς έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολλοί οι διαθέσιμοι προπονητές στην αγορά.

Το όνομα του Σάκη Θεοδοσιάδη που ακούστηκε δε φαίνεται να ισχύει.

Εντός της ημέρας αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, καθώς το πράσινο φως για την απομάκρυνση Σνούι θα ανάψει ο Νίκος Καγιούλης, διότι ο Ολλανδός αποτέλεσε δική του προσωπική επιλογή.

Related posts

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΠΟ Φήκης με Μωραίτη

admin

Τότε ανοίγουν ακαδημίες και ερασιτεχνικός αθλητισμός

admin

Θέλει τον Αζίζ για προπονητή τερματοφυλάκων η Αναγέννηση Καρδίτσας

admin