Trikalascore

Δυναμώνει με Βατή το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ Σαραγίων

Δυναμώνει ακόμη περισσότερο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας ακαδημίας καθώς η ομάδα μας προχώρησε στην επανέναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στράτο Βατή.
Ο Τρικαλινός τεχνικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς διαθέτει εμπειρία χρόνων στο αντρικό πρωτάθλημα και σε τμήματα υποδομής αρκετών Ακαδημιών ποδοσφαίρου σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα .
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C & D ενώ έχει παρακολουθήσει και τις μεγαλύτερες σχολές UEFA B και A. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Προπονητικής Ποδοσφαίρου, πιστοποιημενος προπονητής Κινησιολογίας Ποδοσφαίρου (MPF SOCCER KINESIOLOGY SYSTEM) καθώς και πιστοποιημένος προπονητής COERVER COACHING LEVEL 1 και 2.
Επίσης είναι Διπλωματούχος Αναλυτής Ποδοσφαίρου (ALFA SPORTS ANALYSIS DIPLOMA), έχοντας εργασθεί ως αναλυτής αντιπάλου στον Α.Ο. Τρίκαλα SL2 και ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ SL1, στο τμήμα scouting παικτών.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στράτος Βατής τόνισε τα εξής:
“Ευχαριστώ την διοίκηση της ΑΕΚ Σαραγίων για την πρόσκληση επανασυνεργασίας με την Ακαδημία.
Επιστρέφω με μεγάλη διάθεση και ζήλο, με στόχο την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών, μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας, ασφάλειας, σεβασμού και ομαδικότητας. Μέριμνά μου να αναδείξουν το ταλέντο τους και τον καλύτερο δυνατόν εαυτό τους”.

Related posts

Μία σημαντική μεταγραφή για τον Κεραυνό Ροπωτού, πάει Φήκη ο Θέμελης

admin

Πρόστιμα στη μάχη κατά της αισχροκέρδειας από τον Κώστα Σκρέκα

admin

Πάει για αναβολή το Κιλελέρ-Φήκη, στον “αέρα” και το ΑΟ Τρίκαλα-Ζάκυνθος

admin