Trikalascore

Tα αίτια της υποτονικής εμφάνισης και το κρας τεστ με Παναργειακό

Αρκετός κόσμος προσπαθούσε να εξηγήσει το απόγευμα της Κυριακής τα αίτια της υποτονικής εμφάνισης του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στη Θύελλα Πατρών.

Μάλιστα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας και για εμάς αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψιν την παρουσία των κυανέρυθρων στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τον Αστέρα Σταυρού, όπου ήταν εξαιρετικοί.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά για αυτό. Το ότι δεν κατάφεραν να αγωνιστούν δύο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές, ο Ισαακίδης, ο οποίος παίζει στο κέντρο της άμυνας και ήταν τραυματίας, αλλά και ο Ουαλίντ, τα χαρτιά του οποίου δεν είχαν βγει μέχρι την Κυριακή.

Πιθανώς με την παρουσία των δύο αυτών να βλέπαμε μία κάπως καλύτερη εικόνα, δίχως αυτό να αναιρεί τα όσα γράψαμε χθες, ότι δηλαδή η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Μέχρι χθες το βράδυ πάντως, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς δεν είχε πάρει κάποια εντολή να αρχίσει ξανά να ψάχνει για παίκτες, προκειμένου να γίνουν κάποιες μεταγραφές.

Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΟΤ θα πάει με τους ίδιους παίκτες, συν τον Ουαλίντ στο παιχνίδι κυπέλλου του Σαββατοκύριακου απέναντι στον Παναργειακό.

‘Εναν αντίπαλο που προέρχεται από την παραπάνω κατηγορία και έχει έναν αξιόλογο προπονητή στον πάγκο του το Γιώργο Βαζάκα.

Οι διοικούντες του ΑΟ Τρίκαλα εκτίμησαν ιδιαιτέρως την παρουσία φιλάθλων στο πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στη Θύελλα Πατρών και θα είναι μεγάλη επιτυχία για αυτούς και την ομάδα, να διατηρήσουν όλη τη χρονιά τον κόσμο δίπλα τους.

Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για φιλάθλους ξενερωμένους άγρια από τα όσα έχει υποστεί η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και το ότι βρίσκεται την τελευταία τριετία σε μία κατηγορία που σίγουρα δεν της αρμόζει.

Ο Νίκος Καγιούλης, μπορεί να γίνει πρώτος μάγκας εάν καταφέρει να υλοποιήσει το πλάνο του και να οδηγήσει την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο, αξιοποιώντας τη δυναμική του κόσμου, που διψάει για ποδόσφαιρο, αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει πλέον ο ΑΟΤ.

Και αναφερόμαστε στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, γιατί δυστυχώς το δημοτικό στάδιο για ακόμη μία χρονιά έχει τα θέματά του και στα βίντεο αντικατοπτρίζεται για τα καλά η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάνοντας το γύρο της Ελλάδας και προκαλώντας πικρόχολα σχόλια.

Υ.Γ: Ο Μάικ Σνούι είναι ένας προπονητής με δυνατό όνομα και βαρύ βιογραφικό, κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα καταφέρει να αφομοιώσει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα και τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, θα είναι τόσο το καλύτερο και για εκείνον και για την ομάδα.

 

Related posts

Πέντε θέσεις εργασίας στη γνωστή εταιρεία «ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ»

admin

Διακόπηκε το φιλικό Αν.Καρδίτσας-ΑΟΤ στο 47-65/Εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του το τμήμα μπάσκετ του ΑΟΤ

admin

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για την ανακοίνωση των Βάσεων 2023

admin