Trikalascore

Καλαμαράς: “Κοινή απόφαση όλων των παιδιών η επιστροφή μας στη Φήκη λόγω της μεταξύ μας φιλίας”

Ο Κώστας Καλαμαράς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, που έπειτα από μερικους μήνες επιστρέφει και πάλι στον ΠΟ Φήκης, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, όπου θα αγωνιστούν οι κόκκινοι.

Ο έμπειρος μέσος και αρχηγός του ΠΟΦ μιλάει στο Trikalascore για την απόφαση του ίδιου και των άλλν παιδιών να επιστρέψουν μαζικά στην ομάδα, αναφέρεται στους στόχους των κόκκινων, στις εμπειρίες που του άφησε η προηγούμενη παρουσία του στη Φήκη, αλλά και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, που επιστρέφει στο μοντέλο του ενός ομίλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καλαμαρά:

Ερ:Kώστα επιστροφή για εσένα στη Φήκη, την ομάδα όπου τα προηγούμενα χρόνια γνώρισες ξεχωριστές στιγμές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ποια τα συναισθήματά σου;

Απ: Οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό μου από τα χρόνια στην ομάδα της Φήκης είναι οι καλύτερες. Είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία είχε γίνει γνωστή πέρα των συνόρων του Νομού Τρικάλων, λαμβάνοντας σεβασμό από όλους. Είναι πολύ σημαντικό που η διοίκηση αποφάσισε η ομάδα να επιστρέψει στο γήπεδο, γιατί έχουμε δει πολλές ομάδες να διαλύονται μετά από τον υποβιβασμό τους από την Γ εθνικη.

Ερ:Πως νιώθεις που μαζί με εσένα επιστρέφουν στη Φήκη και αρκετά από τα παιδιά που συνυπήρξατε τα προηγούμενα χρόνια;

Απ:Το πιο σημαντικό για όλους θεωρώ είναι ότι θα βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο παιδιά που ήμασταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια . Η επιστροφή μας στην ομάδα της Φήκης ήταν μια απόφαση που πήραμε όλα αυτά τα παιδιά μαζί, καθώς η φιλία μας που αναπτύχθηκε μέσα απο την ομάδα έχει ισχυρούς δεσμούς και έξω απο αυτήν.

Ερ: Θεωρείς ότι η ομάδα της Φήκης μπορεί να επιστρέψει και πάλι εκεί όπου βρισκόταν μέχρι πριν

.Απ:Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα της Φήκης επέστρεψε στα γήπεδα. Πάντα η ομάδα της Φήκης είχε υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστούσε στις διοργανώσεις που έπαιρνε μέρος. Δεν είναι αυτοσκοπός η επιστροφή στην Γ εθνικη αλλά η δημιουργία μιας ομάδας που να χαίρονται η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίχτες και ο κόσμος του χωριού της Φήκης γι’ αυτό που έχουν δημιουργήσει.

Ερ: Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής που επιστρέφει στο μοντέλο του ενός ομίλου; Ποιες ομάδες θεωρείς θα είναι τα φαβορί και πόσα σας επηρεάζει το ότι θα ξεκινήσετε με μείον βαθμούς;

Απ:Το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής με την μορφή που έχει φέτος θα είναι σίγουρα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων, καθώς μειώθηκε ο αριθμός των ομάδων και όλες οι ομάδες ενισχύονται σημαντικά. Δεν θα υπάρχουν ομάδες που θα μπορείς να πεις ότι θα τις κερδίσεις εύκολα. Θα είναι ένα πρωτάθλημα που η ομάδα που θα το κατακτήσει πρέπει να παλέψει πολύ μέσα στο γήπεδο. Το ότι ξεκινάμε το πρωτάθλημα με μείον βαθμούς σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα για εμας, ωστόσο επειδή όλοι που απαρτίζουμε την ομάδα από την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίχτες έχουμε μάθει να παλεύουμε για να νικάμε, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το μειονέκτημα και στο τέλος να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό.

Related posts

Θρήνος στον Α.Ο Τρίκαλα: ‘Εφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπάζογλου

admin

Ο Γιώργος Μήτσιος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τα Αμπελάκια

admin

Κώστας Σκρέκας: «Πρώτη μας μέριμνα η ενεργειακή ασφάλεια στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια»

admin