Trikalascore

O “Μαραντόνα” παίζει μπάλα απόψε στο Fortress Cafe

Συνέχεια σήμερα στις βραδιές με live μουσική στο καφέ Fortress στο Φρούριο Τρικάλων.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα πραγματοποιήσουν απόψε το δεύτερο event τους, το οποίο θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, με ποιοτική μουσική για όλους τους θαμώνες που θα επιλέξουν το εμβληματικό μαγαζί της πόλης για να περάσουν το Σαββατόβραδό τους με δροσιά και να απολαύσουν το ποτό τους με υψηλή γαστρονομία.

Η σημερινή ορχήστρα απαρτίζεται από το γνωστό ερμηνευτή Νίκο Κεραμιώτη ή κατά κόσμον “Μαραντόνα”, ο Νίκος Παπαιωάννου στην κιθάρα και ο Ευθύμης Γρηγορίου στο μπουζούκι.

‘Οπως γίνεται κατανοητό, για όλους τους παραπάνω λόγους στο Fortress θα βρεθεί αποψε πολύς κόσμος και όσοι επιθυμείτε να πάτε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να κλείσετε έγκαιρα τραπέζι επικοινωνήστε με το: 2431777070.

 

Related posts

Ελαφρύ τροχαίο ατύχημα για το γνωστό μπασκετικό Αποστόλη Μπραχάλα

admin

Δυναμικό παρόν από το “Arena Gym” στο 16ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”(PICS)

admin

Παραιτήθηκε το ΔΣ του ΑΟ Τρίκαλα-Ανοιχτή συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μουσείο Τσιτσάνη

admin