Trikalascore

H εβδομάδα ξεκινάει ιδανικά με το καθιερωμένο πέρασμα από το Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”

Το πρωινό της Δευτέρας έχει ταυτιστεί για πάρα πολλούς Τρικαλινούς με το καθιερωμένο πέρασμα από το γνωστό Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος” που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου & Κλεμανσώ, Πλησίον Δημοτικής Αγοράς.

Από αρκετά νωρίς δεκάδες συμπολίτες μας αναμένουν την ποιοτική ψαριά που θα φέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Θεόδωρος Κλάντζος, άρτι αφιχθείσα από την Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, με όλο το θησαυρό της θάλασσας.

Η εποχή αυτή είναι ιδανική για την αλιεία μεγάλου αριθμού και πολλών ειδών ψαριών που από τους πάγκους του Ιχθυοπωλείου Κλάντζος θα φτάσουν στο τραπέζι σας για ένα ελαφρύ, πεντανόστιμο και ποιοτικό γεύμα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και παράλληλα να σας ενημερώσουν για τα οφέλη της διατροφής βασισμένης στην κατανάλωση ψαριών και θαλασσινών.

Το κατάστημα διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε κατεψυγμένα προιόντα, για όσους αρέσκονται και σε αυτά.

Δευτέρα πρωί το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος σας περιμένει για να σας προμηθεύσει με τα καλύτερα ψάρια στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το καθάρισμα ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

 

Related posts

Ξεκίνησε προετοιμασία η Κρύα Βρύση(PICS)

admin

Αποτελέσματα-βαθμολογίες στην Α’ Ερασιτεχνική

admin

Αποτελέσματα-βαθμολογία Γ’ Εθνικής(3ος όμιλος)

admin